Anneke van Dijk

Onze projecten

Connect+ onderzoekt, adviseert, ontwikkelt en toetst concepten, merk- en productpositionering, verpakkingen en communicatie. Anneke van Dijk heeft jarenlang ervaring op terreinen als:

  • Food producten (zuivel, snacks, tussendoortjes, etc)
  • Bodycare, verzorging, intimacy-producten, OTC medicijnen
  • Zorgverzekeraars
  • Retail

Voor meer over info kun je contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze referentiepagina.

Over Anneke van Dijk

Anneke van Dijk heeft:

  • Ruim 20 jaar ervaring in kwalitatief marktonderzoek als senior consultant  bij IPM Research & Advies, nationaal en internationaal
  • Daarvoor enige jaren consumer Engineer bij Philips Consumer Lifestyle
  • MSc aan de universiteit Wageningen

anneke

De metafoor

Connect staat voor het faciliteren van het optimale contact, de “verbinding” tussen de doelgroep en de opdrachtgever. Het gaat er om te achterhalen, te ontdekken, wat er bij de doelgroep echt leeft. Niet alleen afgaan op wat wordt gezegd, maar vooral ook wat “erachter zit”.

Oftewel: op ontdekkingsreis gaan naar de echte drivers en barriers, wat mensen beweegt en waar ze warm voor lopen.

Pas als we precies begrijpen hoe iets in elkaar zit, vindt Connect+ het goed genoeg om verder te gaan. Want dat laatste is waar het op aankomt, het vinden van het “haakje”.

Of het nu gaat om het op het spoor komen van het beste aanknopingspunt voor creatieve ideeontwikkeling of om het vinden van de meest aansprekende benefit van een nieuw conceptidee.

Deze inzichten vormen de essentie voor succesvolle marktproposities en zijn het resultaat van echt Connect met je doelgroep.

De volgende stap is de vertaling naar pragmatische en concrete concepten; dit is de + van Connect+. Uitgebreide ervaring op dit vlak maakt dat Connect+ deze + met recht veel accent kan geven.