Anneke van Dijk

bolletje

quoteIk heb Anneke van Dijk leren kennen bij IPM tijdens haar werk voor Bolletje. In tal van marketingvraagstukken is zij een ervaren researcher gebleken met een sterke affiniteit met Food en FMCG.Recht door zee. Reflecterend. Strategisch. Pragmatisch. Ik heb nog nooit iemand aan bureauzijde gekend die sneller vooruit wil dan de klant!
Eric Welles 
Sales Manager Bolletje

electrolux

quoteAnneke is one of those dedicated researchers who really enjoy digging into what drives consumer behaviour. Her very practical, no-nonsense approach helps companies like Electrolux translate sometimes fuzzy consumer needs into achievable commercial opportunities.She has the ability to link understanding of the outside world with business realism, a combination of skill sets that one only every now and then encounters
Carlos Zwikker
Senior Director Insight & Intelligence
Electrolux

quote Wij zijn een nieuw duurzaam concept binnen de babymode aan het opzetten. Anneke heeft voor ons een kwalitatief onderzoek onder doelgroep leden gedaan, om ons concept bedrijfsplan te toetsen qua idee en verder te optimaliseren in samenspraak met de doelgroep. Dit ook ter ondersteuning richting kredietverleners.Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, Anneke is deskundig, vol enthousiasme en werkt doelgericht. Daarbij gaat ze geen uitdaging uit de weg en heeft daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan het begin van ons bedrijf.

Gabriëlle Werner en Katinka Habets
Founders
Rabbit Hole

bakkavor

Vaco

quoteVoor onze face-to-face marktonderzoeken hebben wij meerdere malen de eer gehad om met consultant Anneke van Dijk samen te werken. Met een kritische blik begeleidt zij de uitwerking van onze onderzoeksvragen en maakt het tot een onderzoek ‘op onze maat’.Professioneel, maar vooral betrokken en met veel enthousiasme brengt zij elk onderzoek tot een succesvol einde met heldere conclusies. De persoonlijkheid van Anneke maakt hierin het verschil
Daniëlle Bartholomeus
Marketing manager Bakkavör North- & Central Europe

hizihair

quoteHizi-Hair kapsalons heeft in 2014 een onderzoekstraject met Connect+ doorlopen over “de beleving van consumenten bij hun kapper, keuzecriteria, triggers en barriers bij het al dan niet bezoeken van de kapper”. Het onderzoek heeft een belangrijke input gegeven voor het marketing- en communicatiebeleid van Hizi-Hair. Conclusies waren praktisch – daar konden wij wat mee!
Dimitri Last
Directeur Hizi-Hair

kneipp

quoteIn de afgelopen drie jaar heeft Kneipp Nederland BV diverse onderzoeken in samenwerking met Anneke van Dijk gedaan.Anneke is een zeer kundig, gedreven en bijzonder enthousiaste counsultant die zich volledig vastbijt in de opdracht.
Elma Miltenburg
Product Manager Kneipp

heineken

quoteAnneke van Dijk (Connect+) heb ik leren kennen als ervaren marktonderzoeker tijdens een serie kwalitatieve shopper-onderzoeken. Deels uitgevoerd in de vorm van groepssessies met de doelgroep en deels via shopping visits gevolgd door individuele face-to-face interviews bij de supermarkt. Het heeft ons veel nuttige inzichten opgeleverd over de bierdrinker- en koper die belangrijke input zijn geweest voor de category management strategie van Heineken Nederland.
John van Lint
Category Development Manager Heineken Nederland B.V.